Heel Groen


 VisieIn natuurgeneeskundige praktijk Heel-Groen, staat het passievol werken aan balans en herstel op zowel persoonlijk, fysiek als spiritueel vlak centraal. In het werken met kruiden ligt de basis, je kunt hierbij denken een diverse kruiden bereidingen, zoals o.a. zalven, cremes, kruidenmelanges, tincturen en supplementen.
Naast het werken met kruiden, wordt er advies gegeven over gezonde voeding en een natuurlijke/bewuste levensstijl.

Alle informatie en adviezen die gegeven worden zijn maatwerk op persoonlijk niveau. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebeurd van kruiden zorg ik dat ik voldoe aan de bij- en nascholingsverplichting door het volgen van diverse cursussen en vervolgtrajecten.

Bedrijfswaarden

Natuurlijk
Natuurlijk wordt hier in de breedste zin van het woord bedoeld. Behandelingen zijn erop gericht om herstel te bevorderen, door de van nature aanwezige herstelprocessen te actieveren en/of te ondersteunen. Alle producten/middelen die aanbevolen worden zijn, waar mogelijk, van biologische en natuurlijke oorsprong.

Betrokkenheid
Door het werken met mensen is het betrokken zijn essentieel. Voor praktijk Heel-Groen is dit zo essentieel dat bij geadviseerde doorverwijzingen en adviezen Heel-Groen betrokkenheid blijft. Dit uit zich door het volgen van de bezoeker in de behandeling door derde. En, waar in overeenstemming van bezoeker en derde, het geven van aanvullend advies op het eigen werkgebied.

Kwaliteit
Heel-Groen staat garant voor werk in een ordelijke en gestructureerde werkomgeving om kwaliteit gewaarborgd blijft. Door het werken met aandoeningen en ziekten, is het van groot belang niet alleen kwaliteit in werkorganisatie te bieden maar ook in het geven van advies en opstellen van de juiste behandelingen.

Passie
Passie zorgt voor een sterke toewijding, betrokkenheid en overgave. Passie maakt werken leuk, uitdagend en zorgt voor net die stap extra. Het overdragen van deze passie kan bijdragen aan het herstel door toewijding van de bezoeker. Tevens zorgt de passie er voor dat Heel-Groen voortdurend op zoek is naar manieren om zichzelf, het werk, de kennis en de uitstraling te verbeteren en professionaliseren.

Resultaat
De resultaten van Heel-Groen zijn bepalend voor zowel een gezonde praktijk als tevreden klanten. Het realistisch en meetbaar houden van deze resultaten is essentieel. In zowel bezoekergerichte als bedrijfseconomische resultaten.
De informatie op deze pagina vervangt een bezoek aan de huisarts/therapeut of natuurgeneeskundige niet. Bij twijfel neemt u contact op met uw behandelend arts.
KVK: : 60943734 | Licentie FAGT::in afwachting | Klachtenregelement FAGT